Lëvizja Vetëvendosje dënohet me 5 mijë e 100 euro për thyerjen e heshtjes zgjedhore

HomeLajme

Lëvizja Vetëvendosje dënohet me 5 mijë e 100 euro për thyerjen e heshtjes zgjedhore

Lëvizja Vetëvendosje është dënuar me 5 mijë e 100 euro për shkak të thyerjes së heshtjes zgjedhore në komunën e Podujevës. Kjo u konfirmua në vendi

Alarmon Macron: Është e mundshme një luftë e madhe në Evropë
Viti me rritjen më të lartë të çmimeve
Ia mori me detyrim 118 mijë franga një personi, policia prangos një qytetar në Gjilan

Lëvizja Vetëvendosje është dënuar me 5 mijë e 100 euro për shkak të thyerjes së heshtjes zgjedhore në komunën e Podujevës.

Kjo u konfirmua në vendimin e Panelit për Ankesa dhe Parashtresa të datës 16 nëntor.

Ky panel ka vendosur për ankesën e paraqitur nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

Vetëvendosje obligohet që dënimin ta paguajë në afat prej 15 ditësh.

PZAP e ka refuzuar ankesën e LDK-së ku ka kërkuar që Vetëvendosjes t’i shqiptohet gjobë për thyerjen e heshtjes zgjedhore në “Kodrën e Trimave” në Prishtinë dhe në Gjakovë.

Vendimin e plotë të PZAP-së mund ta gjeni