Lëvizja Vetëvendosje: Vullneti i qytetarëve gjendet në kutitë e votimit

HomeLajme

Lëvizja Vetëvendosje: Vullneti i qytetarëve gjendet në kutitë e votimit

Vullneti i qytetarëve gjendet në kutitë e votimit. Komisionerët dhe vëzhguesit tanë janë atje duke u kujdesur që me saktësi ai vullnet të dokumentohet. Rezultatin përfundimtar e thonë vetëm ata që administrojnë procesin zgjedhor. Numërimi sapo ka nisur. Punë të mbarë komisionerëve dhe vëzhguesve!

Vullneti i qytetarëve gjendet në kutitë e votimit. Komisionerët dhe vëzhguesit tanë janë atje duke u kujdesur që me saktësi ai vullnet të dokumentohet.

Rezultatin përfundimtar e thonë vetëm ata që administrojnë procesin zgjedhor.

Numërimi sapo ka nisur. Punë të mbarë komisionerëve dhe vëzhguesve!