Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave.

HomeLokale

Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave.

Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave. Qytetarët do ta shfrytëzojnë edhe për relaksim.

Hyseni takon shefat e shtabeve të pikave për t’u mobilizuar për garën e balotazhit
Vëmendja ndaj sportit e sportistëve të Gjilanit, do e karakterizojë qeverisjen tonë
Kmetoci dhe Vërbica do ta vulosin fitoren e 17 tetorit!
Liqeni akumulues i Livoçit do të jetë pa kundërmim gjatë natës dhe i pastër prej mbeturinave.
Qytetarët do ta shfrytëzojnë edhe për relaksim.
Liqeni tjetër akumulues i Përlepnicës, do të ketë rrugën e rregulluar përskaj e me ulëse.
Do t’i shfrytëzojmë liqejt edhe për rekreacion për të gjithë qytetarët.
Shteg për ecje, biçikleta e motoçikleta, ulëse e shporta. Me ne, liqenet akumuluese do të jenë multifunksionale.