Lirohen nafta e benzina, publikohet tavani i çmimeve për 24 orët e ardhshme

HomeLajme

Lirohen nafta e benzina, publikohet tavani i çmimeve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Bllokohet kamioni nga Kosova që po eksportonte mall në Gjermani, Serbia nuk e lejon as transit me dokumentet RKS
Luta: Faleminderit Përlepnica e Zija Shemsiut dhe e Xhavit Ahmetit për këtë madhështi
Aftësia e veçantë e 51 vjeçarit nga Vitia, gjen burimin e ujit me dy tela

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

No photo description available.