Lutfi Haziri: 40 vjet më parë, heronjtë Kadri Zeka dhe Jusuf e Bardhosh Gërvalla, na mësuan se si duhet atdheu e si fitohet liria me sakrificë

HomeLajme

Lutfi Haziri: 40 vjet më parë, heronjtë Kadri Zeka dhe Jusuf e Bardhosh Gërvalla, na mësuan se si duhet atdheu e si fitohet liria me sakrificë

40 vjet më parë, heronjtë Kadri Zeka dhe Jusuf e Bardhosh Gërvalla, na mësuan se si duhet atdheu e si fitohet liria me sakrificë, se si kryengritet pë

Lutfi Haziri: Kurti po bën një hap para e dy mbrapa në çdo lloj politike
Goran Stanishiq dënohet me 20 vjet burgim për vrasjen e 13 civilëve gjatë luftës në Kosovë
Kurti e përfundon vizitën në SHBA, niset drejt Zvicrës

40 vjet më parë, heronjtë Kadri Zeka dhe Jusuf e Bardhosh Gërvalla, na mësuan se si duhet atdheu e si fitohet liria me sakrificë, se si kryengritet për të drejta e për liri.

Të vazhdojmë bashkë, pa dallime, për një qëllim, për një atdhe, për një komb e një flamur, sepse edhe hapin e fundit na duhet ta bëjmë bashkë dhe atë hap nuk duhet ndalë për ta çuar vendin përpara. Lavdi!