Lutfi Haziri: Faleminderit Zhegër dhe Grykë e Karadakut!

HomeLokale

Lutfi Haziri: Faleminderit Zhegër dhe Grykë e Karadakut!

Kryetari i Degës së LDK-së dhe i Komunës së Gjilanit , Lutfi Haziri, ka falënderuar banorët e Zhegrës dhe Grykës së Karadakut për mbështetjen e jashtë

Pasi humbi zgjedhjet komunale, kjo është detyra e re e Lutfi Hazirit
Bizneset në Gjilan në përkrahje të Partisë Demokratike
Abdixhiku: Luta e di saktë çfarë i duhet Gjilanit

Kryetari i Degës së LDK-së dhe i Komunës së Gjilanit , Lutfi Haziri, ka falënderuar banorët e Zhegrës dhe Grykës së Karadakut për mbështetjen e jashtëzakonshme në zgjedhjet e 17 tetorit.

 

Kryetari Haziri ka thënë se me përkrahjen e banorëve atje, ndodhi rikthimi i madh i LDK-së.

 

“Faleminderit Zhegër dhe Grykë e Karadakut, përfshirë Lladovën, Nasalën, Shurdhanin, Selishtën, Haxhajt, Demirajt, Isufajt, Dunavin, Çelikun, Pidiçin e Stançiqin, për mbështetjen e jashtëzakonshme më 17 tetor, për rikthimin e madh të LDK-së. Do të mbetem gjithmonë, Luta juaj!”, ka thënë kryetari Haziri.