Mbështetja ndaj Lutfi Hazirit po rritet çdo ditë e më shumë, ftohet në dhjetëra takime me iniciativa të grupeve të qytetarëve

HomeLajmeLokale

Mbështetja ndaj Lutfi Hazirit po rritet çdo ditë e më shumë, ftohet në dhjetëra takime me iniciativa të grupeve të qytetarëve

Mbështetja ndaj kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, po rritet çdo ditë e më shumë, në qytet e fshatra. Dhjetëra takime janë organizuar sot me inic

“Një ditë do të martohesh me mua, në dasmë do të këndojmë…” Donaldi konfirmoi bashkimin me Borën?
Qeveria kundër uljes së akcizës dhe TVSH-së: Do të ishte politikë ekstremisht djathtiste
Masat e reja: Vetëm qytetarët e kësaj moshe nuk kanë nevojë për certifikatë vaksine në kafiteri

Mbështetja ndaj kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, po rritet çdo ditë e më shumë, në qytet e fshatra.

Dhjetëra takime janë organizuar sot me iniciativa të tyre, në mbështetjen ndaj programit zhvillimor për Gjilanin 2021+.

Kryetari Haziri ka thënë se mbështetja e qytetarëve, në veçanti ndaj atyre që po e ftojnë me vet-iniciativë, i bën nder dhe e më të përgjegjshëm në punë.

“Besimin e madh i qytetarëve që po e marrë çdo ditë, në veçanti prej atyre që po organizojnë takime me iniciativa të tyre, e konsideroj tepër të rëndësishëm dhe garancë e fitores së madhe të programit 2021 +, më 14 nëntor. Faleminderit nga zemra për mbështetjen. Do të mbetem gjithmonë, Luta juaj!”, ka thënë kryetari Haziri.

#Lutapertegjithe