Mbi 100 mijë banorë të regjistruar nga 1 tetori në Preshevë dhe Bujanoc

HomeLajme

Mbi 100 mijë banorë të regjistruar nga 1 tetori në Preshevë dhe Bujanoc

Mbi 100 mijë banorë janë regjistruar nga 1 tetori dhe deri sot në Preshevë dhe Bujanoc. Rreth 23 mijë banorë më shumë se në vitin 2002. Deri në për

Merret vendimi, AAK-ja e mbështet Lutfi Hazirin në Gjilan
Ministria e Financave për kartonin e gjelbër: Mbulimi i kostos do të bëhet për këto automjete
Deputeti i VV-së: Përveç për rrymë, çka tjetër ju ka mashtruar zoti Kurti?

Mbi 100 mijë banorë janë regjistruar nga 1 tetori dhe deri sot në Preshevë dhe Bujanoc.

Rreth 23 mijë banorë më shumë se në vitin 2002. Deri në përfundim të këtij procesi kanë mbetur edhe 5 ditë.

Mbi 54 mijë banorë janë regjistruar në Komunën e Preshevës dhe mbi 48 mijë banorë janë regjistruar në Komunën e Bujanocit.

Problematikat vazhdojnë të shfaqen në Medvegjë, ku është ndaluar pocesi i regjistrimi në fshatra me shumicë shqiptare.