Mënyra se si mund t’i raportoni keqpërdorimet me çmimet e produkteve për Bajram

HomeLajme

Mënyra se si mund t’i raportoni keqpërdorimet me çmimet e produkteve për Bajram

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar qytetarët se s’i mund t’i raportojnë keqpërdorimet e mundshme lidhur me çmimet në prag

Në Gjermani shpërthen një bombë e Luftës së Dytë Botërore
Fansja në Gjilan ia hedh Ledri Vulës reçipetat në skenë
Qeveria e Kosovës ka njoftuar se në javën e ardhshme ekzekutohet pagesa e 100 eurove për sektorin privat

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar qytetarët se s’i mund t’i raportojnë keqpërdorimet e mundshme lidhur me çmimet në prag të festës së Fitër Bajramit.

Nga kjo ministri, ftojnë qytetarët që edhe në këto ditë feste, të raportohen ankesat e tyrë që kanë të bëjnë me çmimet.

Ministria ka bërë me dije se raportimet mund t’i bëjnë përmes telefonit apo në platformën për mbrotjen e konsumatorit.

Qytetarët inkurajohen të njoftojnë menjëherë Departamentin për Mbrojtjen e Konsumatorit në numrin e telefonit 0800 11000 ose në platformën: https://konsumatori.rks-gov.net.

“Mbrojtja e konsumatorit është ndër prioritetet e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë”, thuhet në njoftimin e Ministrisë.