Mërgimtari sjell një makinë për pastrimin e rrugëve, merr lavdërata nga Sokol Haliti

HomeLajme

Mërgimtari sjell një makinë për pastrimin e rrugëve, merr lavdërata nga Sokol Haliti

Viti – Jam i nderuar dhe i shumë i respektuar me përkrahjen të pa rezervë dhe të çmuar të bashkatdhetarëve tanë për Vitinë tonë ka shkruar Sokol Halit

Viti – Jam i nderuar dhe i shumë i respektuar me përkrahjen të pa rezervë dhe të çmuar të bashkatdhetarëve tanë për Vitinë tonë ka shkruar Sokol Haliti.

Komuna jonë është bërë me një mjet për pastrimin e rrugëve dhe shesheve e cila do të kujdesët që të mbajmë të pastër dhe të bukur trotuaret dhe sheshin e qytetit të Vitisë të cilin të gjithë ne e duam dhe i shijomë çastet e bukura të jetës aty.

Faleminderit bashkatdhetarit tonë, Xhavit Islami dhe të gjithë mërgimtarëve që asnjëherë se harrojnë Vitinë tonë.
S.H