Mësuesja  përjashtohet nga puna për shkak të shamisë

HomeLajme

Mësuesja përjashtohet nga puna për shkak të shamisë

Mësuesja kosovare përjashtohet nga puna për shkak të shamisë — Një mësuese kosovare ka humbur vendin e punës për shkak të shamisë, shkruan Mitrovica SOT. Mësuesja e përjashtuar është Remzie Lezi. Rasti ka ndodhur në shkollën Flamuri i Arbërit në Suharekë

Ç`do zjarrëvënie e qëllimshme paraqet vepër penale dhe do të hetohet nga policia
Kthehet dimri, nga java e ardhshme reshje shiu e bore
Kryetari Hyseni merr mbështetje nga presidentja Osmani për t’i shtyrë përpara projektet zhvillimore për Gjilanin
Mësuesja kosovare përjashtohet nga puna për shkak të shamisë
Një mësuese kosovare ka humbur vendin e punës për shkak të shamisë, shkruan Mitrovica SOT.
Mësuesja e përjashtuar është Remzie Lezi.
Rasti ka ndodhur në shkollën Flamuri i Arbërit në Suharekë