Ministri Krasniqi nënshkruan marrëveshjet me Komunat përfituese nga Granti i Performancës Komunale

HomeLajme

Ministri Krasniqi nënshkruan marrëveshjet me Komunat përfituese nga Granti i Performancës Komunale

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal z. Elbert Krasniqi, së bashku me përfaqësuesen nga Projekti DEMOS znj. Celestine Krosschell dhe Kryetarët

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal z. Elbert Krasniqi, së bashku me përfaqësuesen nga Projekti DEMOS znj. Celestine Krosschell dhe Kryetarët e Komunave përfituese të Grantit të Performancës kanë nënshkruar marrëveshjet për financimin e projekteve komunale.

3 Komunat me performancën më të mirë:

Komuna e Rahovecit – vendi i 1-rë – 1,148,891 Euro
Komuna e Lipjanit– vendi i 2-të – 1,021,108 Euro
Komuna e Gllogocit – vendi i 3-të – 905,812 Euro

Komunat tjera përfituese janë:

Dragashi – 329,259 Euro
Gjilani – 864,306 Euro
Graçanica – 81,661 Euro
Hani i Elezit -82,555 Euro
Kaçaniku 306,057 Euro
Mitrovica e jugut – 693,472 Euro
Obiliqi – 808,141 Euro
Peja – 761,187 Euro
Shtërpca – 34,726 Euro
Suhareka – 519,507 Euro
Vitia – 364,818 Euro