Ministria e Infrastrukturës s’përgjigjet rreth rrëshqitjes së dheut dhe bllokimit të njërës korsi në magjistralen Prishtinë-Gjilan

HomeLajme

Ministria e Infrastrukturës s’përgjigjet rreth rrëshqitjes së dheut dhe bllokimit të njërës korsi në magjistralen Prishtinë-Gjilan

Ka kohë që ngasësit e automjeteve, kamionëve e autobusëve po përballen me një pengesë në magjistralen Prishtinë-Gjilan afër Liqenit të Badocit, ku një

Gjuriq bëhet qesharak, e quan Dua Lipën “bashkëkombëse” dhe thotë që krenohet me të
Kurti, BE-së: Mos jini neutralë ndaj atyre që shtiren të jenë neutralë ndaj agresionit rus
Për shkak të punimeve nga sot mbyllet një pjesë e rrugës Kllokot-Gjilan

Ka kohë që ngasësit e automjeteve, kamionëve e autobusëve po përballen me një pengesë në magjistralen Prishtinë-Gjilan afër Liqenit të Badocit, ku njëra korsi  tash sa kohë mbetet e bllokuar.

Kjo po ndodh si shkak i dheu të hedhur në kodër  dhe i cili si shkak i të reshurave të shiut po rrëshqet në rrugë. Ka disa herë që dheu po hiqet nga rruga, por menjëherë bie sasi tjetër.

Gazeta Sinjali ka raportuar disa herë  lidhur me këtë problem, por që nuk ka ndonjë zgjidhje afat gjate.

Qytetarët tregojnë se ka kohë që aty hedhet dheu dhe sa here ka të reshura dheu rrëshqet në rrugë, por kësaj here kishte shembje më të madhe duke mbuluar  njërën korsi të rrugës. Derisa thuhet se aty nuk kanë munguar as aksidentet.

Lidhur me këtë çështje Ministria e Infrastrukturë dhe Policia e Prishtinës nuk kanë dhënë ndonjë përgjigje për Gazetën Sinjali.