Nafta sot kushton më lirë, ministria publikon çmimet e derivateve

HomeLajme

Nafta sot kushton më lirë, ministria publikon çmimet e derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Siç njofton ministria, çmim

Këshilli Atlantik nderon Dua Lipën, ajo ia dedikon çmimin të rinjve të Kosovës
Tërmet i madh godet Shqipërinë
Qendra e Kamenicës do të ketë pamje krejtësisht tjetër, fillon shtrimi i pllakave

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Siç njofton ministria, çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim.

“Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.83  €  për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.76  € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër”.

Çmimet e lartcekura vlejnë për datën 02-03/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 48 orë nga data dhe ora e publikimit.