Ndahen 100 mijë euro për punëtorët e sektorit publik që s’kanë marrë shtesa prej 100 euro

HomeLajme

Ndahen 100 mijë euro për punëtorët e sektorit publik që s’kanë marrë shtesa prej 100 euro

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim sot për ndarjen edhe të 100 mijë eurove për mbështetjen e të punësuarve në sektorin publik. Këto mjete do të ndah

Kurti: Brenda dy viteve të fundit janë hapur 40 mijë vende të reja pune
Bien temperaturat, sot dhe nesër deri në 29 gradë celsius
OKB jep një lajm të mirë sa i përket çmimeve të ushqimeve

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim sot për ndarjen edhe të 100 mijë eurove për mbështetjen e të punësuarve në sektorin publik.

Këto mjete do të ndahen për ata të cilët kanë mbetur pa u mbështetur në rundin e parë.

Kështu bëri të ditur ministri i Financave, Hekuran Murati.

“Ky propozim vendim përmban ndryshim-plotësimin e vendimit paraprak për ndarjen e mjeteve për mbështetjen e të punësuarve në sektorin publik. Bëhet fjalë për disa prej kategorive që kanë mbetur pa u shqyrtuar në rundin e parë, kësisoj duhet të këtë mjete shtesë prej 100 mijë euro, nga ndarja prej 7,3 milionë euro duhet të bëhen 7.4 milionë euro”, ka thënë Murati.