Ndërroi jetë vullnetari i mëngjesit dhe alpinisti gjilanas, Osman Ibrahimaj

HomeLajme

Ndërroi jetë vullnetari i mëngjesit dhe alpinisti gjilanas, Osman Ibrahimaj

Ndërroi jetë vullnetari i mëngjesit dhe alpinisti gjilanas, Osman Ibrahimaj

Sulm në një qendër tregtare në Gjilan, 28-vjeçari grushton dhe kërcënon me thikë katër qytetarë
KEDS zë 185 konsumatorë duke e vjedhur energjinë elektrike, për një javë
Me 13 maj edhe një takim tjetër në Bruksel për targat, pritet të diskutohet edhe çështja e të zhdukurve

Ndërroi jetë vullnetari i mëngjesit dhe alpinisti gjilanas, Osman Ibrahimaj