Ndodh edhe kjo në Gjilan, bllokon komunikacionin dhe ia “hedhë” valles mbi veturë

HomeLajme

Ndodh edhe kjo në Gjilan, bllokon komunikacionin dhe ia “hedhë” valles mbi veturë

Nuk janë të rralla rastet kur në Kosovë nuk respektohen rregullat e trafikut. Qytetarët po vazhdojnë të raportojnë shkeljet e rregullave të komunik

PDK inicon kërkesën që populli t’i tërheqë edhe ca para në këtë krizë
Paralajmërohet shtrenjtim i sërishëm i produkteve, nuk përjashtohen as duhani e alkooli
Qentë vërshojnë qytetin e Gjilanit

Nuk janë të rralla rastet kur në Kosovë nuk respektohen rregullat e trafikut.

Qytetarët po vazhdojnë të raportojnë shkeljet e rregullave të komunikacionit.

Një rast i tillë i shkeljes së këtyre rregullave, ka ndodhur sot në Gjilan rreth orës 15:00.

Një veprim i tillë pengon mbarëvajtjen e komunikacionit dhe njëkohësisht personi i cili vallëzon mbi automjet rrezikon jetën e tij.