Në Gjilan arrestohet personi i kërkuar nga policia

HomeLajme

Në Gjilan arrestohet personi i kërkuar nga policia

Policia njofton se në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata, në rrugën ‘Esat Berisha’ në Gjilan, është arrestuar dje i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në Qendrën Korrektuese-Prishtinë.

BE-ja duhet ta mbajë premtimin për liberalizimin e vizave, qytetarët e Kosovës po i bartin pasojat pa fajin e tyre
Qeveria merr vendim: Tash lejohet hyrja në Kosovë me dy doza
Dosja e fajdeve: Babë e bir nga Gjilani dhanë 50 mijë euro e i morën 800 mijë

Policia njofton se në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata, në rrugën ‘Esat Berisha’ në Gjilan, është arrestuar dje i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në Qendrën Korrektuese-Prishtinë.