Në Gjilan arrestohet personi i kërkuar

HomeLajme

Në Gjilan arrestohet personi i kërkuar

Policia bën të ditur se ka arrestuar dje në Gjilan ka arrestuar personin e kërkuar. “Rr. Esat Berisha, Gjilan 13.11.2022 – 14:45. Në bazë të urdhëresës së gjykatës është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit” , thuhet në njoftimin e policisë.

Ky është kryetari më i ri në moshë
Sot hyjnë në fuqi tarifat e reja të energjisë elektrike
Rritet numri i zyrtarëve policorë që kërkojnë të largohen nga Kosova

Policia bën të ditur se ka arrestuar dje në Gjilan ka arrestuar personin e kërkuar.

“Rr. Esat Berisha, Gjilan 13.11.2022 – 14:45. Në bazë të urdhëresës së gjykatës është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit” , thuhet në njoftimin e policisë.