Në Spitalin e Gjilanit, asnjë pacient i shtrirë nga Covid-19

HomeLajmeShëndeti

Në Spitalin e Gjilanit, asnjë pacient i shtrirë nga Covid-19

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 34 pacientë janë të shtrirë në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme. 

1 mijë e 962 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë
Murati: Në gusht do të hapim aplikimin për shtesat për fëmijë edhe për një gjeneratë
Qeveria miraton Projektligjin e Byrosë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 34 pacientë janë të shtrirë në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme. 

Prej tyre 4 janë të konfirmuar me COVID-19 pozitiv dhe 30 të tjerë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 5 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive vetëm një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 1 pacient;

Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë post-COVID;

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient i spitalizuar;

Spitali i Prizrenit, 1 pacient;

Spitali i Pejës, 2  pacientë.