Në Gjilan do të ndërtohet një strehimore e vogël për trajtimin e qenve endacakë

HomeLajme

Në Gjilan do të ndërtohet një strehimore e vogël për trajtimin e qenve endacakë

Nënkryetarja e Komunës së Gjilanit, Leonora Morina – Bunjaku, ka pritur sot në takim drejtorin ekzekutiv të Rrjetit të Edukatorëve Bashkëmoshatar (PEN

Viti: Vëllai e bënë për spital vëllain për pronë
Kosovari e lëshoi banesën me qira në Zvicër, tmerrohet nga ajo që pa kur u kthye
Qytetarët po marrin kredi edhe për mbulimin e shpenzimeve ditore

Nënkryetarja e Komunës së Gjilanit, Leonora Morina – Bunjaku, ka pritur sot në takim drejtorin ekzekutiv të Rrjetit të Edukatorëve Bashkëmoshatar (PEN), Bujar Fejzullahu dhe përfaqësues tjerë të projektit “EndlessPawsabilities”.

Qëllimi i takimit ka qenë diskutimi rreth problemit të qenve endacakë në Gjilan, përkatësisht ndërtimin e një strehimore të vogël për trajtimin e qenve më të rrezikshëm.

Nënkryetarja Morina- Bunjaku, pasi i falënderoi për vizitën, ka shfaqur zotimin e kryetarit Alban Hyseni, për përkrahjen e projekteve të tilla për sigurinë e qytetarëve, gjithmonë duke mbrojtur të drejtat e kafshëve.

Ndryshe, organizata joqeveritare PIN, ka fituar një projekt nga Ambasada Britanike për trajtimin e qenve endacakë, e cila do ta ketë edhe mbështetjen e Komunës së Gjilanit.

ZIP