Në Gjilan shënohen aktivitete për ditën e diabetit

HomeLajme

Në Gjilan shënohen aktivitete për ditën e diabetit

Nën organizimin e Drejtoreshës së QKMF-së znj. Arbenita Hajdari, sot po shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Diabetit. Në këtë aktivitet u bënë matje të

PDK e fiton në gjykatë rastin për shtrenjtimin e faturave të rrymës, pritet pezullimi i vendimit të ZRRE-së
Sekretari britanik thirrje NATO-s: Ndalimi i fluturimeve ruse mund ta çojë gjithë Evropën në luftë
Hoti akuza qeverisë: Po të hiqej akciza sot nafta do të ishte 1.39 euro

Nën organizimin e Drejtoreshës së QKMF-së znj. Arbenita Hajdari, sot po shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Diabetit.

Në këtë aktivitet u bënë matje të glikemisë dhe informimi i komunitetit me shenjat, mjekimin dhe parandalimin e kësaj patologjie.

Qëllimi i këtij aktiviteti ishte sensibilizimi dhe informimi i kalimtarëve, për rritjen e njohurive mbi diabetin, hipertensionin dhe jo vetëm, në mënyrë që të përmirësohet cilësia e jetës së njerëzve me diabet dhe atyre në rrezik.

Falenderim për Infermierët që ju bashkuan kësaj nisme dhe kontribuan në realizimin e aktivitetit.

Punë të mira po bëjmë! 🌻