Në Kosovë nafta më shtrenjtë se në Slloveni, këto janë çmimet atje dhe këtu

HomeLajme

Në Kosovë nafta më shtrenjtë se në Slloveni, këto janë çmimet atje dhe këtu

Kryetari i Shoqatës së transportit rrugor të udhëtarëve, Ruzhdi Kurtishaj, ka publikuar një faturë ku shihet se një litër naftë në Slloveni kushton 1.54 euro, ndërsa në Kosovë 1.62 euro, apo 8 cent më shtrenjtë në Kosovë sesa në Slloveni. Kurtishaj ka ironizuar duke thënë “zhvillim ekonomik se jo mahi”. Postimi i tij i plotë:

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në Kosovë, mbetet i pandryshuar ai i gazit
Dy gra rrahen mes vete te Stacioni Autobusave në Gjilan, njërës i caktohet masa paraburgimit
Qeveria holandeze sikurse Kryeministri Kurti: Reduktoni ngrohjen, vishni xhemperë, çorape

Kryetari i Shoqatës së transportit rrugor të udhëtarëve, Ruzhdi Kurtishaj, ka publikuar një faturë ku shihet se një litër naftë në Slloveni kushton 1.54 euro, ndërsa në Kosovë 1.62 euro, apo 8 cent më shtrenjtë në Kosovë sesa në Slloveni.

Kurtishaj ka ironizuar duke thënë “zhvillim ekonomik se jo mahi”.

Postimi i tij i plotë: