Në Merdar pritet tre orë për dalje nga Kosova

HomeLajme

Në Merdar pritet tre orë për dalje nga Kosova

Para pak minutash është përditësuar orari i pritjeve në dalje të pikave kufitare në Kosovë, ku siç shihet, në Merdar ka kolona të gjata. Në këtë pi

Ngriten sërish çmimet e derivateve në Kosovë
Gjilan: Një person gjen 42 granata në rrugë, ndërhyjnë FSK-ja dhe KFOR-i
Dhuna në familje: Burri në Bresalc të Gjilanit e rrah gruan me rrip, e bën për spital

Para pak minutash është përditësuar orari i pritjeve në dalje të pikave kufitare në Kosovë, ku siç shihet, në Merdar ka kolona të gjata.

Në këtë pikë, pritjet shkojnë deri në 3 orë, ndërsa në pikën Dheu i Bardhë, pritjet janë 25-30 minuta në dalje.

Gjendja më e mirë është në hyrje, ku udhëtarët duhet të presnin 20-30 minuta dhe kolona është vetëm 60 metra e gjatë.