Në Shtabin e PDK-së të motivuar dhe të mobilizuar për fitoren e Leonora Morina Bunjakut

HomeLokale

Në Shtabin e PDK-së të motivuar dhe të mobilizuar për fitoren e Leonora Morina Bunjakut

Trendi i rritjes rapide për ta përkrahur kandidaten e PDK-së për kryetare të Gjilanit është një befasi e këndshme në fillim të fushatës për zgjedhjet

Luta: Falëmnderit Përlepnicës së Xhavit Ahmetit e Zija Shemsiut që ma dhatë fitoren mua si kryetari juaj
Keqqeverisja në Gjilan për Planifikim Urban!
E trishtë/ Humb jetën një 36-vjeçar në një aksident në Stanishor

Trendi i rritjes rapide për ta përkrahur kandidaten e PDK-së për kryetare të Gjilanit është një befasi e këndshme në fillim të fushatës për zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Ne jemi të bindur dhe të sigurtë se qytetarët e Gjilanit me të madhe po përcaktohen për ti dhënë votën Leonorës. Balotazhi për ne është i padiskutueshëm, fitorja për Leonorën do të jetë ngjarje madhështore për Gjilanin.