Në Shtabin e PDK-së të motivuar dhe të mobilizuar për fitoren e Leonora Morina Bunjakut

HomeLajme

Në Shtabin e PDK-së të motivuar dhe të mobilizuar për fitoren e Leonora Morina Bunjakut

Trendi i rritjes rapide për ta përkrahur kandidaten e PDK-së për kryetare të Gjilanit është një befasi e këndshme në fillim të fushatës për zgjedhjet

Bashkatdhetarët ndihmojnë, shkollën, ambulantën dhe xhamin e fshatit Përlepnicë
Qytetarët ankohen për shtrenjtimin e biletave, kompanitë e autobusëve thonë se ishte e domosdoshme
Lutfi Haziri kishte alarmuar për shtrirjen e ndikimit të Rusisë në Kosovë, në vitin 2016

Trendi i rritjes rapide për ta përkrahur kandidaten e PDK-së për kryetare të Gjilanit është një befasi e këndshme në fillim të fushatës për zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Ne jemi të bindur dhe të sigurtë se qytetarët e Gjilanit me të madhe po përcaktohen për ti dhënë votën Leonorës. Balotazhi për ne është i padiskutueshëm, fitorja për Leonorën do të jetë ngjarje madhështore për Gjilanin.