Nervozohet një gjilanas, me tërrnakop dëmton pengesat në rrugë

HomeLajme

Nervozohet një gjilanas, me tërrnakop dëmton pengesat në rrugë

Një qytetar nga Gjlani duket se është bërë nervoz. Ende nuk dihet arsyeja, por një gjë që tashmë dihet dhe është raportuar nga banorët se “një qytetar në rrugën Vëllezërit Maliqi me tërrnakop ka dëmtuar shumë pengesa rrugore të cilat shërbejnë për uljen e shpejtësisë”, transmeton Gjilani SOT.

Asambleisti Kushtrim Kadriu pyet: A ka Zot shtëpie dhe ligj ky Gjilan?
Mot me diell dhe vranët
Vdiq duke luajtur futboll, sot varroset mjeku nga Gjilani

Një qytetar nga Gjlani duket se është bërë nervoz.

Ende nuk dihet arsyeja, por një gjë që tashmë dihet dhe është raportuar nga banorët se “një qytetar në rrugën Vëllezërit Maliqi me tërrnakop ka dëmtuar shumë pengesa rrugore të cilat shërbejnë për uljen e shpejtësisë”, transmeton Gjilani SOT.