Nëse keni vendosur të martoheni, atëherë ky është vendimi që ka marrë Qeveria

HomeLajme

Nëse keni vendosur të martoheni, atëherë ky është vendimi që ka marrë Qeveria

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot masat e reja kundër COVID-19. Pavarësisht vendimit të ri, masat mbesin pothuajse të njëjta me ato që ishin në fuq

Lulëzojnë 100-shet e falsifikuara në Kosovë – Sekuestrohen mijëra euro për një javë
Do të subvencionohet 50 për qind e pagës për gratë që punësohen në Kosovë
Mbi 40 milionë euro nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike – përfitojnë prodhuesit vendor, ata që kanë humbur familjarët nga COVID-19 dhe personeli mjekësor

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot masat e reja kundër COVID-19.

Pavarësisht vendimit të ri, masat mbesin pothuajse të njëjta me ato që ishin në fuqi paraprakisht.

Kësisoj, në territorin e Republikës së Kosovës ndalohet aktualisht organizimi i dasmave, fejesave, ahengjeve, festivaleve, koncerteve e ekskursioneve.

Gjithashtu, pavarësisht numrit të personave, përveç veprimtarive të lartcekura, ndalohet edhe funksionimi i klubeve të natës.