Nga e hëna, askush s’mund të fluturojë drejt Kosovës pa pasur dy dozat e vaksinës antiCOVID-19

HomeLajme

Nga e hëna, askush s’mund të fluturojë drejt Kosovës pa pasur dy dozat e vaksinës antiCOVID-19

Ata që kanë zgjedhur të vijën në Kosovë nga data 17 janar 2022, nuk do të mund ta bëjnë këtë nëse nuk kanë të aplikuara dy doza të vaksinës antiCOVID-

Ata që kanë zgjedhur të vijën në Kosovë nga data 17 janar 2022, nuk do të mund ta bëjnë këtë nëse nuk kanë të aplikuara dy doza të vaksinës antiCOVID-19.

“Për të shmangur vonesat dhe të papriturat në ditën e fluturimit, sigurohuni që të keni me vete dëshminë e duhur për aplikimin e dy dozave të vaksinës”.

Rritja e rasteve pozitive me COVID-19 gjatë javës së fundit ka bërë që Qeveria e Kosovës të shtrëngojë zbatimin e masave antiCOVID-19./Zëri