Nga një aksident pësojnë biçiklisti dhe dy këmbësor

HomeLajme

Nga një aksident pësojnë biçiklisti dhe dy këmbësor

Gjilan – Në rrugën “Halim Orana” në Gjilan, i dyshuari mashkull kosovar me motoçikletë, humb kontrollin godet biçiklistin mashkull kosovar, e me pas edhe dy këmbësore femra kosovare. Si pasoj biçiklisti dhe dy këmbësorët pësojnë lëndime trupore dhe pas pranimit te tretmanit mjekësor janë liruar njoftoi policia e Kosovës.

Studimi amerikan tregon se si do të vijë pandemia e radhës
Qytetarët ankohen për shtrenjtimin e biletave, kompanitë e autobusëve thonë se ishte e domosdoshme
Sqarohet rreth buxhetit deputetja Arijeta Rexhepi: Sqarim për qytetarët e Gjilanit!

Gjilan – Në rrugën “Halim Orana” në Gjilan, i dyshuari mashkull kosovar me motoçikletë, humb kontrollin godet biçiklistin mashkull kosovar, e me pas edhe dy këmbësore femra kosovare.

Si pasoj biçiklisti dhe dy këmbësorët pësojnë lëndime trupore dhe pas pranimit te tretmanit mjekësor janë liruar njoftoi policia e Kosovës.