Nga ora 22:00 deri në 05:00 – rikthehet ora policore

HomeLajme

Nga ora 22:00 deri në 05:00 – rikthehet ora policore

Nga sot kthehet ora policore. Të gjithë qytetarëve të Kosovës iu ndalohet lëvizja nga ora 22:00 deri në orën 05:00. Poashtu, maska është obligat

Rritja e rasteve me Covid-19, tetë shkolla në mësim online në Kosovë
Ngritet aktakuzë ndaj arsimtarit që rrahu brutalisht nxënësen në Viti
Haziri tregon nëse LDK do të ketë marrëveshje në bllok

Nga sot kthehet ora policore.

Të gjithë qytetarëve të Kosovës iu ndalohet lëvizja nga ora 22:00 deri në orën 05:00.

Poashtu, maska është obligative edhe kur jeni vetëm, njofton Klankosova.tv.

Ndërkohë, ndalohen shërbimet në gastronomi në hapësirat e mbyllura. Qëndrimi i klientëve (shërbimi i ushqimit dhe pijeve) lejohet vetëm në hapësirat e hapura të lokaleve të gastronomisë. Lejohet shfrytëzimi i jo më shumë se 70 % e kapacitetit të hapësirës së hapur. Sipërfaqja llogaritet për zonën ku shërbehet ushqimi dhe pijet.