Nga sot në lagjen ‘Dardani’ në Gjilan, bëhen rrugët një kahëshe

HomeLajme

Nga sot në lagjen ‘Dardani’ në Gjilan, bëhen rrugët një kahëshe

Nga sot në lagjen ‘Dardania’ të Gjilanit, dy rrugët kryesore dhe më të frekuentuara "Muharrem Ibrahimi" dhe "Beqir Musliu" janë bërë një kahshe raport

Nga sot në lagjen ‘Dardania’ të Gjilanit, dy rrugët kryesore dhe më të frekuentuara “Muharrem Ibrahimi” dhe “Beqir Musliu” janë bërë një kahshe raporton 06 Press.

Komuna e Gjilanit ka vendosur që disa rrugë në qytetin e Gjilanit të bëhen një kahëshe, një ndër lagjet më të frekuentuar është lagjja ‘Dardania” e cila pas vendosjes së parkingeve në rrugë është vështirësuar kalimi i dy automjeteve.

Komuna ka vendosur që dy rrugët e lagjës ‘Dardania’ ti bëj një kahëshe, prandaj të gjithë qytetarët e Gjilanit të cilët vizitojnë lagjen ‘Dardania’ mund ti shohin edhe shenjat lajmëruese. /06Press/