Nis ardhja masive e mërgimtarëve në Kosovë, ‘bllokohet’ kufiri Kroaci-Serbi

HomeLajme

Nis ardhja masive e mërgimtarëve në Kosovë, ‘bllokohet’ kufiri Kroaci-Serbi

Me hapjen e sezonës verore, ka nisur ardhja edhe e mërgimtarëve në Kosovë. Sipas fotografive nga kamerat në kufirin Serbi – Kroaci, në pikën kufita

ORCA: Universiteti i Gjilanit ndër më të dobëtat në Kosovë, 65% e profesorëve nuk i justifikojnë titujt
Tërmet mjaft i fuqishëm në Bosnje dhe Hercegovinë, dridhjet ndjehen edhe në Kosovë
Lutfi Haziri i del në mbështetje gastronomëve lidhur me kërkesat për lejimin e hapjes së të gjitha bizneseve

Me hapjen e sezonës verore, ka nisur ardhja edhe e mërgimtarëve në Kosovë.

Sipas fotografive nga kamerat në kufirin Serbi – Kroaci, në pikën kufitare të “Bajakovo-s”, shihet një numër i madh veturash që presin për të kaluar.

Kjo pikë kufitare përdoret nga mërgimtarët gjatë rrugës për në Kosovë.

Ndryshe, edhe këtë vit, Qeveria e Republikës së Kosovës do të mbulojë koston e policës kufitare për bashkatdhetarët.

Mirëpo për dallim nga dy vitet paraprake, kur polica e subvencionuar merrej në pikën kufitare, këtë vit ka ndryshuar