Nis procesi i digjitalizimit të arkivit në Drejtorinë e Administratës së Përgjithshme

HomeLajme

Nis procesi i digjitalizimit të arkivit në Drejtorinë e Administratës së Përgjithshme

Drejtoresha Administratës së Përgjithshme në Gjilan, Doruntina Hasani, ka bërë të ditur se ka filluar procesi i digjitalizimit të dokumentacionit të a

Hyseni ka pritur në takim të përbashkët Bislimin dhe ambasadorin Minxhozi
Kapet sasi e madhe e duhanit të papërpunuar në Gjilan
Nga 1 tetori kushdo që merr kredi konsumese deri në 10 mijë euro, mund të aplikojë për subvencionim të kredisë

Drejtoresha Administratës së Përgjithshme në Gjilan, Doruntina Hasani, ka bërë të ditur se ka filluar procesi i digjitalizimit të dokumentacionit të arkivit.

“Qasja më e lehtë dhe më e shpejtë në dokumentet zyrtare, është prioritet i imi si drejtuese e DAP-it. Përmes këtij projekti, do të kursejmë kohë në gjetjen e dokumentacionit dhe do të evitojmë radhët e gjata. Ky projekt realizohet i përkrahur nga Instituti i Kosovës për Qeverisje Lokale (KLGI) dhe Ambasada Norvegjeze”, tha Hasani.

Ajo theksoi se tanimë ka filluar procesi i regjistrimit të lëndëve në arkiv, për të vazhduar me skenimin e dokumentacionit.