Nis protesta e gastronomëve para Qeverisë

HomeLajme

Nis protesta e gastronomëve para Qeverisë

Ka nisur para Qeverisë së Kosovës, protesta e thirrur nga Shoqata e Gastronomëve të Kosovës dhe Odës së Hotelierisë e Turizmit. Kjo protestë e cila mban moton “BOLL MA”, po realizohet për shkak se ata po pretendojnë se Qeveria e Kosovës po ia pamundëson veprimtarinë e tyre pa asnjë mbështetje, transmeton Indeksonline”

Ka nisur para Qeverisë së Kosovës, protesta e thirrur nga Shoqata e Gastronomëve të Kosovës dhe Odës së Hotelierisë e Turizmit.

Kjo protestë e cila mban moton “BOLL MA”, po realizohet për shkak se ata po pretendojnë se Qeveria e Kosovës po ia pamundëson veprimtarinë e tyre pa asnjë mbështetje, transmeton Indeksonline”