Nisin punimet në asfaltimin e rrugëve në fshatin Nasalë të Gjilanit

HomeLajme

Nisin punimet në asfaltimin e rrugëve në fshatin Nasalë të Gjilanit

Makineria teknike doli edhe në fshatin Nasalë, jo për tjetër por për ta asfaltuar rrugën mbi 1 km, që do financohet nga Komuna e Gjilanit, e që është

PDK zyrtarisht hap fushatën në Gjilan
Kurti flet për ministrin e ri të Shëndetësisë, tregon a do të jetë nga Vetëvendosja
Bie numri i pacientëve me COVID-19 në Kosovë

Makineria teknike doli edhe në fshatin Nasalë, jo për tjetër por për ta asfaltuar rrugën mbi 1 km, që do financohet nga Komuna e Gjilanit, e që është jetike për banorët e këtij fshati shkruan Radio Star.

Në këtë proces të fillimit të punimeve ishin të pranishëm kryetari Alban Hyseni së bashku me drejtorin e Shërbimeve Publike, Mentor Mihovcin.

Kryetari Hyseni përmes një statusi në facebook, tha se jemi zotuar dhe po e realizojmë kthimin e investimeve dhe përmirësimin e infrastrukturës në fshatra.

Shkrimi i plotë:

Nisin punimet në asfaltimin e rrugëve në fshatin Nasalë

Bashkë me drejtorin e Shërbimeve Publike, Mentor Mihovci inspektuam nga afër punimet që kanë filluar sot në asfaltimin e rrugëve në gjatësi mbi 1 km në fshatin Nasalë.

Ishim zotuar dhe po e realizojmë kthimin e investimeve dhe përmirësimin e infrastrukturës në fshatra.