Një i vdekur dhe 842 raste të reja me Covid-19

HomeShëndeti

Një i vdekur dhe 842 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin brenda 24 orëve të rasteve të reja me COVID-19 në vendin tonë. Sipas MSh-së janë shënuar 842 raste t

Nëntë pacientë me Covid nga Shqipëria vazhdojnë trajtimin në spitalet e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë bën thirrje për vaksinim kundër COVID-it
1 i vdekur dhe 7 raste me coronavirus në 24 orë

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin brenda 24 orëve të rasteve të reja me COVID-19 në vendin tonë.

Sipas MSh-së janë shënuar 842 raste të reja, ndërsa një person ka vdekur, kurse të shëruar janë 110 persona.

Njoftimi i fundit bën të ditur se gjithsej raste aktive janë 6.418.

Theksojmë se rastet e personave me COVID-19, javët e fundit kanë shënuar rritje.