Njoftim me rëndësi për qytetarët e Gjilanit

HomeLajme

Njoftim me rëndësi për qytetarët e Gjilanit

Njoftim! Njoftojmë qytetarët e komunës tonë se për shkak të defektit në trafos së rrymës në QMF- Dardania ku është Urgjenca e qytetit shërbimet shëndetësore urgjente do të ofrohen në QKMF ,,Dr. Nagip Rexhepi” në Gjilan. Ju faleminderit për mirëkuptim!

Keqpërdorim i dokumenteve dhe tregti e ndaluar tek “Dheu i Bardhë”
Deputetja ukrainase: Ushtarët rusë po përdhunojnë gratë në sy të fëmijëve
Ky është 45-vjeçari që me armë lodër në brez kërcënoi zyrtaren e Komunës së Kamenicës

Njoftim!

Njoftojmë qytetarët e komunës tonë se për shkak të defektit në trafos së rrymës në QMF- Dardania ku është Urgjenca e qytetit shërbimet shëndetësore urgjente do të ofrohen në QKMF ,,Dr. Nagip Rexhepi” në Gjilan.
Ju faleminderit për mirëkuptim!