OBSH paralajmëron për “epideminë” e obezitetit në Evropë

HomeLajme

OBSH paralajmëron për “epideminë” e obezitetit në Evropë

Organizata Botërore e Shëndetësisë tha se “epidemia” e mbipeshës dhe obezitetit shkakton mi 1.2 milion vdekje në vit në të gjithë Evropën. Në raportin e publikuar të martën, OBSH-ja tha se normat e obezitetit në rajon janë rritur për 138 për qind në pesë dekadat e fundit.

Jasharaj i quan lëmoshë 50 eurot e Qeverisë: S’na duhen, i lusim ilaket dej në rrogë
Bankat njoftojnë për para të klasifikuara, që deponohen nga qytetarët
Rizvanolli: Marrëveshja me MCC-në do të ndihmojë për pavarësinë energjetike të Kosovës

Organizata Botërore e Shëndetësisë tha se “epidemia” e mbipeshës dhe obezitetit shkakton mi 1.2 milion vdekje në vit në të gjithë Evropën.

Në raportin e publikuar të martën, OBSH-ja tha se normat e obezitetit në rajon janë rritur për 138 për qind në pesë dekadat e fundit.