Pas shumë javëve, rritet çmimi i naftës në vend

HomeLajme

Pas shumë javëve, rritet çmimi i naftës në vend

Çmimet e derivateve të naftës kanë pësuar një rritje të dukshme ditët e fundit Derisa javën e kaluar një litër naftë ka kushtuar 1.50 euro, sot çmi

Komandanti i Komandës së Forcave të Përbashkëta të NATO-s shkon në Beograd për barrikadat
BE-ja paralajmëron sanksione të reja ndaj Rusisë
Shoqata e Gastronomëve: Prioritet i Qeverisë të jetë mbështetja e bizneseve

Çmimet e derivateve të naftës kanë pësuar një rritje të dukshme ditët e fundit

Derisa javën e kaluar një litër naftë ka kushtuar 1.50 euro, sot çmimi ka shkuar në 1.55 euro.

Ky është çmimi në shumicën e pompave në vend, por ka që e shesin edhe me çmim më të lirë.Kjo ngritje e çmimeve është bërë pasi që edhe në bursë është vërejtur një lëvizje ditët e fundit.

Sikurse në Kosovë sot edhe në Shqipëri vërehet një ngitje e çmimeve të naftës, benzinës dhe gazit.