PDK Gjilan: Sot ndezëm qirinjtë tek Teatri i Qytetit në nderim për të gjithë familjarët që humbën më të dashurit e tyre nga beteja me COVID-19

HomeLajme

PDK Gjilan: Sot ndezëm qirinjtë tek Teatri i Qytetit në nderim për të gjithë familjarët që humbën më të dashurit e tyre nga beteja me COVID-19

Sot ndezëm qirinjtë te Teatri i Qytetit në nderim për të gjithë familjarët që humbën më të dashurit e tyre nga beteja me COVID-19. Bashkëndjejmë me

Sot ndezëm qirinjtë te Teatri i Qytetit në nderim për të gjithë familjarët që humbën më të dashurit e tyre nga beteja me COVID-19.

Bashkëndjejmë me të gjitha familjet që janë prekur nga ky virus famëkeq dhe urojmë që kjo situatë mos të përsëritet më.

Një falënderim për angazhimin e jashtëzakonshëm edhe për profesionistët shëndetësor që janë në front ndaj luftës së kësaj pandemie që ka troditur tërë botën.

#LeonorapërGjilanin
#PDK177