PDK në Gjilan: E vetmja rrugë e PDK-së në Gjilan është reforma dhe ri-strukturimi i plotë me kuadro dhe energji pozitive

HomeLajme

PDK në Gjilan: E vetmja rrugë e PDK-së në Gjilan është reforma dhe ri-strukturimi i plotë me kuadro dhe energji pozitive

Që nga sot, të mobilizuar për nesër e tutje, drejtë kyqjes në rrugën e sukseseve Pas vlerësimit me kujdes të situatës, e vetmja rrugë e PDK-së në Gjilan është reforma dhe ri-strukturimi i plotë me kuadro dhe energji pozitive.

Kryediplomati grek dhe Lajçak flasin për uljen e tensioneve në veri
“Ma lirë po na kushton me ble një kerr sesa me ardhë me aeroplan” – mërgimtarët ankohen për çmimet e larta të aviobiletave
Qemajl Mustafa bënë thirrje të përkrahet Alban Hyseni, Luten e quan ‘Pablo Escobar’

Që nga sot, të mobilizuar për nesër e tutje, drejtë kyqjes në rrugën e sukseseve

Pas vlerësimit me kujdes të situatës, e vetmja rrugë e PDK-së në Gjilan është reforma dhe ri-strukturimi i plotë me kuadro dhe energji pozitive.