PDK përkujton masakrën e Llashticës

HomeLajme

PDK përkujton masakrën e Llashticës

Gjilan – Sot përkujtuam rënien e 26 martirëve në fshatin Llashticë, një ditë e rëndë për familjarët, banorët dhe për të gjithë qytetarët e Gjilanit dh

Gjilan – Sot përkujtuam rënien e 26 martirëve në fshatin Llashticë, një ditë e rëndë për familjarët, banorët dhe për të gjithë qytetarët e Gjilanit dhe Kosovës ka shkruar Riad Rashiti.

Në këtë fshat nuk u kursyen pleqtë e as fëmijët nga dora vrastare e kriminelëve serb.
Familjarët e të rënëve duhet të jenë krenar me sakrificën e tyre, për lirinë e vendit tonë.
Duhet t`i përkujtojmë përherë të bashkuar të gjithë të rënët, dëshmorët dhe heronjtë tanë.
LAVDI