Për të hyrë në Gjilan duhet të përballesh me kolona të gjata 4 – 5 kilometra

HomeLajme

Për të hyrë në Gjilan duhet të përballesh me kolona të gjata 4 – 5 kilometra

Gjilan – Mos përfundimi i rrugës Gjilan – Bujanoc hyrja dhe dalja në këtë drejtim po shkakton telashe e tollovi të shumta. Madje po krijohen kilometra

Gjykata merr vendim për rrahjen në diskotekën “Stop” gjatë verës
Aksion i Policisë kundër kazinove në Karaçevë
Dy policëve nga stacionit policor të Gjilanit u janë ndarë mirënjohje për përkushtimin e tyre në punë

Gjilan – Mos përfundimi i rrugës Gjilan – Bujanoc hyrja dhe dalja në këtë drejtim po shkakton telashe e tollovi të shumta. Madje po krijohen kilometra të tërë për të hyrë në qendër të Gjilanit.

“Për të hyrë në Gjilan duhet të përballesh me kolona të gjata 4 – 5 kilometra”, ka shkruar asamblisti Kushtrim Kadriu.

Dhe jo vetëm Kushtrim Kadriu ka shprehur shqetësimin e tij sepse shumë vozitës e qytetarë u duhet kohë e gjatë për të hyrë në qendër të Gjilanit.

Osmani një qytetar dhe vozitës shprehet me ironi:”Kah po i bjen Albin Kurti kur po shkon në Kamenicë edhe qysh nuk po e sheh këtë kaos. Veç demagogji ja ka shitën deri tani” u shpreh ky qytetar i revoltuar./