Për tre muaj 25 grabitje në Kosovë – policia thotë se ka rënie të theksuar të rasteve

HomeLajme

Për tre muaj 25 grabitje në Kosovë – policia thotë se ka rënie të theksuar të rasteve

25 raste të grabitjeve janë raportuar në Policinë e Kosovës gjatë periudhës janar-mars. Në një përgjigje me shkrim për Telegrafin, nga ky instituci

25 raste të grabitjeve janë raportuar në Policinë e Kosovës gjatë periudhës janar-mars.

Në një përgjigje me shkrim për Telegrafin, nga ky institucion thonë se kanë vërejtur rënie të theksuar të këtyre rasteve.

“Si rezultat i angazhimeve dhe planifikimeve operacionale, vërehen rezultate të theksuara të rënieve të rasteve të grabitjeve. Personat e dyshuar të përfshirë në këto raste kryesisht përdorin edhe armë. Një numër i madh i tyre janë arrestuar nga Policia e Kosovës, të njëjtit ju përkasin moshave të ndryshme”, thuhet në përgjigjen e policisë.

Ndryshe, policia të hënën ka njoftuar se në 24 orët e fundit ka ndodhur një vjedhje grabitqare në Prishtinë dhe një rast i grabitjes në Mitrovicë të Veriut./