Përparim Rama: Festova me KV Drita sepse dajtë i kam nga Gjilani

HomeLajme

Përparim Rama: Festova me KV Drita sepse dajtë i kam nga Gjilani

Pasi u kritikua nga asamblisti i LVV-së që kishte festuar me ekipin e vajzave në volejboll “Drita” nga Gjilani, kryetari i Prishtinës Rama është arsyetuar se ekipi nga Gjilani atë ditë nuk ishte duke luajtur kundër ekipit të Prishtinës dhe se ishte pjesë e festës pasi “i ka dajtë në Gjilan”.

Nafta lirohet në botë, shtrenjtohet në Kosovë, arsyetimi i tyre
86 mijë fëmijë i kanë marrë shtesat në muajin tetor
Aksidentohet autobusi nga Kosova në Kroaci, dyshohet për 10 të vdekur

Pasi u kritikua nga asamblisti i LVV-së që kishte festuar me ekipin e vajzave në volejboll “Drita” nga Gjilani, kryetari i Prishtinës Rama është arsyetuar se ekipi nga Gjilani atë ditë nuk ishte duke luajtur kundër ekipit të Prishtinës dhe se ishte pjesë e festës pasi “i ka dajtë në Gjilan”.