Policët Kufitar në fshatin Korminjan, konfiskojnë mallra të kontrabanduara nga Serbia në dy rimorkio

HomeLajme

Policët Kufitar në fshatin Korminjan, konfiskojnë mallra të kontrabanduara nga Serbia në dy rimorkio

Zyrtarë policorë të Drejtorisë Rajonale Kufitare Lindje – Kaçanik, Stacioni Policor për Mbikëqyrje të Kufirit Muçivërcë, gjatë kryerjes së detyrave në

OKB: Nxehtësia ekstreme do ta kërcënojë njerëzimin, asnjë komb s’është imun
Zbardhen detaje se si 25-vjeçari nga Kamenica dyshohet se e dhunoi një 39-vjeçare në një mal
Komisionerja e VV-së në Gjilan gjobitet me 1 mijë euro, ftoi të votohet subjekti i saj në ditën e zgjedhjeve

Zyrtarë policorë të Drejtorisë Rajonale Kufitare Lindje – Kaçanik, Stacioni Policor për Mbikëqyrje të Kufirit Muçivërcë, gjatë kryerjes së detyrave në parandalimin dhe zbulimin e kontrabandës, në rrugët malore të fshatit Korminjan, fshat afër vijës kufitare me Republikën e Serbisë, në dy raste të ndara, kanë identifikuar si të dyshuar një traktor pa targa regjistrimi me një rimorkio të improvizuar, si dhe një rimorkio të braktisur që dyshohej se kishin mall të kontrabanduar.

Traktori me rimorkiot janë sjellë në terminalin Doganor “Dheu i Bardhë”, ku në orët e mbrëmjes është paraqitur personi i dyshuar S.J. i cili ka deklaruar se traktori është pronë e tij dhe se mallin e kishte sjellë rrugëve malore nga Serbia në Kosovë, ka njoftuar Policia përmes një komunikate.

Në të dy rastet me mall të kontrabanduar, i cili është sjellë duke iu shmangur kontrollit doganor dhe atij policorë janë konfiskuar:

158 arka x 20 shishe x0.5 litra- birra të llojeve të ndryshme

3 paketa x 6 shishe x 1 litra – raki

282.6 kg – mish derri

1 pako 5.835 kg – mish i konservuar

12 kafaze me pula =156 copë

10 pako x 50 copë – korniza për vendosjen e targave të automjeteve.