Policia jep detaje rreth testimit të kandidatëve për kadetë policor

HomeLajme

Policia jep detaje rreth testimit të kandidatëve për kadetë policor

Policia e Kosovës ka dhënë detaje tjera për kandidatët për kadetë policor në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP) në Vushtrri, të cilët do t’

Ardian Shabani: Shpenzimet për trajtimin e pacientëve me probleme në sy ranë nga 2 milionë në 400 mijë
Mërgimtarët po largohen nga Kosova, kolona deri në 3 orë në Merdare
Policia e Gjilanit po realizon planin “Siguria në komunikacion” dhe masat anti-COVID-19”

Policia e Kosovës ka dhënë detaje tjera për kandidatët për kadetë policor në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP) në Vushtrri, të cilët do t’i nënshtrohen testimit nga data 21 deri 28 shkurt.

Policia njofton kandidatët se hapësira brenda kësaj akademie mund të shfrytëzohet për parkimin e automjeteve e nëse hapësira brenda AKSP-së është e pamjaftueshme janë siguruar 150 vend-parkime afër palestrës sportive “Jeton Tërstena”, në Vushtrri. / Gazeta Enigma.