Policia jep detajet për protestën e punëtorëve të KEDS-it & KES-KO në Gjilan

HomeLajme

Policia jep detajet për protestën e punëtorëve të KEDS-it & KES-KO në Gjilan

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se protesta e djeshme e punëtorëve të KEDS-it & KES-KO ka përfunduar e qetë. Njoftimi i policisë: GREVË

Kastrati: Ministri Vitia tha që s’ka mjaftueshëm vaksina, prandaj s’janë rritur kapacitetet për vaksinim
Mësohet se kur do të dalin rezultatet preliminare të zgjedhjeve lokale
Policia së bashku me kryetarët e fshatrave janë zotuar dhe mobilizuar që së bashku të veprojmë në parandalimin e zjarreve

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se protesta e djeshme e punëtorëve të KEDS-it & KES-KO ka përfunduar e qetë.

Njoftimi i policisë:

GREVË

Rr. Avdulla Tahiri, Gjilan 13.05.2022 – 08:30.  Raportohet se është mbajtur një grevë e punëtorëve të KEDS-it & KES-KO më kërkesë të ngritjes së pagave, pjesëmarrës kanë qenë rreth 100 grevistë. Greva ka përfunduar dhe çdo gjë ka qenë në rregullt.