Policia në Gjilan kërkon bashkëpunim për arrestimin e këtij personi

HomeLajme

Policia në Gjilan kërkon bashkëpunim për arrestimin e këtij personi

Policia e Kosovës në rajonin e Gjilanit, konkretisht hetuesit policorë nga Njësia për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit-Gjilan kërkojnë b

Vjedhi dru në Viti, i akuzuari nuk e pranon fajësinë
Katër kosovarë në gjendje të rëndë pas një aksidenti në Austri
Temperatura në Kosovë deri në 15 gradë celsius, dita e tretë më e ngrohtë në 50 vitet e fundit
Policia e Kosovës në rajonin e Gjilanit, konkretisht hetuesit policorë nga Njësia për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit-Gjilan kërkojnë bashkëpunim me qytetarë në sigurim të informatave që do të qonin në arrestimin e Femija Kastratit.

Ai është i dyshuarit për përfshirje në veprën penale ‘Organizim i skemave piramidale dhe bixhozit të pa ligjshëm’

Ja postimi i plotë i Policisë së Kosovës:

Kërkesë për bashkëpunim

Hetuesit policorë nga Njësia për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit-Gjilan, pas marrjes së aporovimit nga prokuroria, kërkon bashkëpunim me qytetarë në sigurim të informatave që do të qonin në arrestimin e të dyshuarit për përfshirje në veprën penale ‘Organizim i skemave piramidale dhe bixhozit të pa ligjshëm’